RÓLUNK - REFERENCIÁK

A Cégadmirális Üzletviteli és Szervezeti Tanácsadó Intézet azzal a céllal alakult meg, hogy egy olyan szolgáltató jöjjön létre, amely a meglévő magyarországi vállalkozások belső működésbeli problémáit külső megfigyelőként feltárva, magas színvonalon és egyedi precizitással elhárítsa, valamint ezt követően a mindennapos munkafolyamatok megfelelő helyreállításával és fejlesztésével új lendületet biztosítson a vállalkozások profitorientációjának és zökkenőmentes működésének jövőjét tekintve.

Az általános szervezeti problémák feltárásának és megoldásának tevékenységén túl, kiemelt hangsúlyt fektetünk azokra a kiegészítő szolgáltatásokra, amelyekkel ügyfeleink jövőbeni fejlődési lehetőségeit elősegíthetjük. Ezek közül kiemelkednek a csapatépítés és a vezetői tréning szolgáltatásaink, amelyeken belül a pszichológiát, mint rendkívül összetett tudományágat hasznosítjuk, úgy a szervezet, mint az egyén szempontjából. 

Intézetünkben ezen kívül különböző kapcsolati, életviteli, együttműködési és motivációs programok kidolgozásával is foglalkozunk, cégvezetők, sportolók, valamint magánszemélyek részére. Szemléletünkhöz tartozik, hogy az emberi viselkedés legfejlettebb tudományainak felhasználásával, továbbá az egyén képességeinek kiemelésével és fejlesztésével, motiváljuk és ösztönözzük ügyfeleinket arra, hogy képesek legyenek a saját jövőjüknek a kialakítására és felépítésére. 

Jó döntést hozni, egy problémát maradéktalanul megoldani csak több szakterületre vonatkozó tudás együttes felhasználásával lehet, mert minden problémának ezernyi vetülete van. Ha Ön szeretné költséghatékonyabbá tenni a cégét vagy át kívánja alakítani a szervezetét, esetleg úgy látja, hogy eljött az ideje annak , hogy feltáruljanak azok az ok-okozati összefüggések, amelyek negatív működési irányt adtak a vállalkozásának, akkor Ön cégvezetőként, tulajdonosként helyesen teszi, ha külsős szakértői csoporthoz fordul, hiszen a jó vezető tudja, hogy nem érthet mindenhez.

Intézetünk a folyamatos tanulást és fejlődést igénylő vállalkozások részére, különböző motivációs, csapat összetartási, grow szemléletű,  self management, sikerorientációs, szervezeti hatékonyság javító, konfliktuskezelő, fókusz kialakító és profitorientációs előadásokat is megtart külsős helyszínen. 

Kollégáink folyamatosan részt vesznek különböző továbbképzéseken, hogy a Cégadmirális Üzletviteli és Szervezeti Tanácsadó Intézet, minél tökéletesebb szolgáltatást legyen képes nyújtani az ügyfelei részére.  Forduljon hozzánk Ön is bizalommal.

Pintér Zoltán, Üzletviteli és Szervezeti Tanácsadó 

Cégadmirális alapító

dr. Pintér Yvette, Jogász 

 Cégadmirális alapító

REFERENCIÁINK

Néhány ügyfelünk, akik már igénybe vették szolgáltatásainkat...

GRÓF HOLDING KFT. - WEST COAST CUSTOMS BT. - ONE REVOLUTION TÁVKÖZLÉSTECHNIKAI TERMÉKEK KFT. - 3D NYOMTATÁS - LBC MANAGEMENT KFT. - UNIO SHIPPING KFT. - VÉD-ŐRSÉG SECURITY KFT. - TRANSTRADE HUNGARY KFT. - UNIO TELECOM KFT. - SLOVENSKO TELECOM S.R.O. - MKB BANK ZRT. - MULTILOG KFT. - NAGY JÁNOS EV. - KAPUSI ANNAMÁRIA EV.-DE.- .........................

Ügyfeleink eltérő gazdálkodási formában működő és a gazdaság szerteágazó területein tevékenységet végző magyarországi vállalkozások. 

Cégadmirális Intézet