KKV Programok


Üzleti és Kommunikációs Tréningek, Programok Kis- és Középvállalatoknak

PROFESSIONAL SOLUTION

Célunk a döntési folyamatok teljes körű támogatása...


A Vállalati Programok esetén a találkozókon egy-egy aktuális üzleti, szervezeti probléma, megfogalmazása után kérdések és visszajelzések segítségével a lehetséges kiutakban, megoldásokban gondolkodunk. Segítünk, felismerni és pontosítani a célok elérését gátló tényezőket. A fókuszt a vállalati célokra, potenciálokra valamint a fejlődési tartalékokra helyezzük, nem pedig a hiányosságokra. Az információk lesznek a lehetőségek, a lehetőségek lesznek a mozgatórugók. Ebben a helyzetben az adott válságszituáció a konstruktív változás és fejlődés kiindulópontja lesz.

A program tehát egy olyan folyamat kezdete, mely információbeszerzéssel, állapotfelméréssel, szükségletfelméréssel, és a Vállalati Program konkrét munkajavaslatával kezdődik el. A találkozók során beszélgetések keretében az aktuális helyzetekből indulunk ki, és jutunk el az új célkitűzésekhez, és a megoldandó feladatokhoz.

A program célja tehát, hogy fokozza a teljesítményt, hangsúlyozza a megoldási és tanulási képességeket, valamint fejlessze és erősítse a vezetői készségeket. A vezető a döntéshozatalhoz ért, intézményünk a problémák megértéséhez és az azokban rejlő információ átalakításához, valamint a megoldások lehetőségeinek a feltárásához.

A Vállalati Program során előszeretettel alkalmazzuk a Grow Modellt.Grow Modell Bemutatása

A Grow szó jelentése növekedés, haladás, fejlődés.

  • Goals - a cél meghatározása
  • Reality - a jelenlegi helyzet feltárása
  • Options - a lehetőségek számbavétele
  • Wrapup, What (will you do) - Mit fogsz tenni?

A teljeskörű, egységes, rendszerszintű megoldásokban hiszünk. 

A Cégadmirális Intézet - Vállalati Program egy olyan, megoldás- és eredményorientált, professzionális munkakapcsolat, amely során a programvezető elősegíti, hogy ügyfele hatékonyabban valósítsa meg céljait, miközben fejlődik. A vállalatilag testreszabott programban alkalmazott megoldásaink célja, a döntési folyamatok teljes körű támogatása. Az alapstruktúra kialakításánál fontos szempont, hogy az összefüggések rendszeréből végül olyan információk álljanak elő, amelyek a folyamatok elemzése mellett a tervezést is figyelembe veszik és támogatják. A felhasznált eszközök biztosítják azt a rugalmasságot, amellyel a változásokhoz és az egyes gyakorlati megvalósításokhoz gyorsan, könnyen adaptálható rendszert hozunk létre.

A Vállalati Program folyamata, teljesen egyedi helyzetekre, feladatokra szabott, nincsenek általános sémák, abban segít, amit Ön és a vállalata szeretne elérni. Ennek érdekében különböző technikákkal segítünk új meglátásba helyezni az üzleti és szervezeti problémákat, miközben a személyes fejlesztés, a mentorálás, az egység és rendszerszemlélet egyes elemeit használjuk a kitűzött célok elérésének érdekében.

Intézetünkben hosszútávú szemléletmóddal igyekszünk Önnek időt, pénzt és energiát megtakarítani az újrastruktúrálás, a fókuszpont áthelyezés és az újraépítkezés mélyreható folyamatában. Önnek nem kell külön-külön egyeztetnie a különböző szakterületekkel, elegendő velünk konzultálnia. Mi Ön helyett vagy Önnel együttműködve a saját szakembergárdánkkal - igény szerint az Ön szakembereivel egyeztetve - feltárjuk a problémaforrásokat, körbejárjuk azokat, elemezzük az összes szakági szempontot, összhangba hozva azokat az Ön céljai megvalósításának az érdekében, és megmutatjuk Önnek azt a tökéletes nézőpontot, amely a komplex üzletviteli megoldást jelenti az adott helyzetben. Igény szerint, természetesen részt veszünk a végrehajtásban is.Kérdése van vagy bővebb információra van szüksége?

Kérjen időpontot konzultációra!

 Várjuk jelentkezését! 

KKV Program - Hatékony segítség az üzleti élet szereplőinek